knorr® toys  dockvagn Juna - mörkblå

knorr® toys dockvagn Juna - mörkblå


Pris
588 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287743

EAN: 4049491635304

knorr® toys dockvagn Juna - mörkblå
Texten har översatts automatiskt.
"Topp modern han och praktisk kombidockvagn ""Juna"" från knorr®-leksaker med justerbar huva. Kan enkelt konverteras till en sportbil, biljetter och ett shopping finns tillgängligt tillgängligt. Ett höjdjusterbart svängbart handtag med mjukt lås (ca 38 - 61 cm) gör att vagnen kan växa med dockans mamma och att köra med sikten i körning eller till dockans mamma. Svängbara framhjul gör det enkelt att styra vagnen.

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 51 x 37 x 61,5 cm
  • Färg: mörkblå
  • Materialram: Metall l
  • Materialomslag: 100% polyester
  • Lämplig för dockor upp till en storlek 40 cm
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under 3 år. Övervakning av vuxna rekommenderas. Låt aldrig barnet leka med leksaken nära trappor eller sluttningar. Denna leksak är inte lämplig för barn, spädbarn eller husdjur. Leksaken måste ställas in och tas av en vuxen. Förvara verktyg och små delar utom räckhåll för små barn. Ta bort alla påsar och förpackningsmaterial tidigare. Alla garanti- och garantikrav tappas i händelse av felaktig hantering."

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

knorr® toys  dockvagn Juna - mörkblå
knorr® toys dockvagn Juna - mörkblå
588 kr