Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

knorr® toys Dockvagn Cico - blue pink
Tillfälligt slutsåld

knorr® toys Dockvagn Cico - blue pink


Pris
699 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A271916

EAN: 4049491904943

knorr® toys Dockvagn Cico - blue pink
Toppmodern kombidockvagn från Knorrtoys. I leveransen ingår även en liggdel (50,5 x 31 x 23,5 cm) med madrass och sittdel med bälte och bygel. Båda har en justerbar sufflett. Utöver det har vagnen ett justerbart handtag (ca 45-82 cm) samt en vändbar sittdel.

Detaljer:
  • Mått: 67 x 43,5 x 73 cm
  • Höjdjusterbart handtag: 45 - 82 cm
  • Lämplig för dockor med en storlek på 49 cm.
  • Chassi: Metall
  • Överdrag: 100 % Polyester
  • Från 3 år
OBS!
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk! Låt aldrig barn leka med den i närheten av trappor. Rekommenderas att användas vid uppsikt av en vuxen. Ej lämpad för att sätta i barn, spädbarn eller husdjur. Montering måste ske av en vuxen. Verktyg och smådelar ska förvaras otillgängligt för barn. All papper, plast och övrig förpackningsmaterial måste tas bort före användning. Garantin förfaller vid felhantering.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare