💖 10x mer babypoints 💖
💖 10x mer babypoints 💖
Shoppa och Samla babypoints nu!
00
tim
00
min
00
sek
Upptäck häri
Kinderfeets ® djursvan, bambu
Variant:
  • Kinderfeets ® djursvan, bambu
  • Kinderfeets ® djurhår, bambu
  • Kinderfeets ® djur enhörning, bambu

Pris
219 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A294342

EAN: 0850007036157

Kinderfeets ® djursvan, bambu
Texten har översatts automatiskt.
Detta utdragna husdjur tilltalar ditt barns olika sinnen och stimulerar finmotorik, sensorisk utveckling och kognitiv tillväxt samt samarbete och delning. Barn kan låta fantasin löpa sig! När du drar i djuren kan du höra ett mjukt ringande ljud.

Varför bambu?

Användningen av bambu har många fördelar. Bambu är starkare än stål och mer robust än de flesta lövträ, vilket gör det till ett mångsidigt och värdefullt byggnadsmaterial. Detta gör den av hög kvalitet på Balance Board och hållbar.

Bambu är också miljövänligt på många sätt. Det producerar mer syre och tar upp mer koldioxid än träd. Medan det tar 30 till 50 år att löpa trä tar bambu mellan 3 och 5 år att mogna och kräver inte bekämpningsmedel eller kemikalier för att främja mogningsprocessen.

produktinformation:
  • Mått (LxBxH): 21,5 cm x 11 cm x 19 cm
  • Vikt: 460 g
  • Material: bambu
  • Ålder: från 12 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Kinderfeets ® djursvan, bambu
219 kr