Kinderfeets ® djurhår, bambu
Variant:
  • Kinderfeets ® djurhår, bambu
  • Kinderfeets ® djursvan, bambu
  • Kinderfeets ® djur enhörning, bambu

Pris
280 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A294341

EAN: 0850007036164

Kinderfeets ® djurhår, bambu
Texten har översatts automatiskt.
Detta utdragna husdjur tilltalar ditt barns olika sinnen och stimulerar finmotorik, sensorisk utveckling och kognitiv tillväxt samt samarbete och delning. Barn kan låta fantasin löpa sig! När du drar i djuren hör du ett mjukt ringande ljud.

Varför bambu?

Användningen av bambu har många fördelar. Bambu är starkare än stål och mer robust än de flesta lövträ, vilket gör det till ett mångsidigt och värdefullt byggnadsmaterial. Detta gör den av hög kvalitet på Balance Board och hållbar.

Bambu är också miljövänligt på många sätt. Det producerar mer syre och tar upp mer koldioxid än träd. Även om lövträ tar 30 till 50 år att mogna, tar bambu mellan 3 och 5 år att mogna och kräver inte bekämpningsmedel eller kemikalier för att underlätta mogningen.

produktinformation:
  • Mått (LxBxH): 21,5 cm x 11 cm x 19 cm
  • Vikt: 460 g
  • Material: bambu
  • Ålder: från 12 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Kinderfeets ® djurhår, bambu
280 kr