Kinderfeets ® Balance Board svarta tavlan, grå

Kinderfeets ® Balance Board svarta tavlan, gråPris
1010 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A294332

EAN: 602573246283

Kinderfeets ® Balance Board svarta tavlan, grå
Texten har översatts automatiskt.
It Balance Board är perfekt för att stimulera barnens fysiska och mentala utveckling och erbjuder obegränsade lekmöjligheter för småbarn, barn, tonåringar och till och med vuxna. Den maximala lastkapaciteten är 220 kg! It Balance Board är målad med vattenbaserad färg och kan användas både inomhus och utomhus.

Det utvecklades för att hjälpa barn att utveckla en känsla av balans, få sin och en djup medvetenhet om sin kropp. Barnen kan låta fantasin rinna ut. Det blir en såg, en Balance Board-glidbana, en trappstol, en båt, en viloplats, en dubbelsäng, en tunnel och många andra möjligheter de kan utforska. Möjligheterna är oändliga!

Det speciella med detta Balance Board en är att det också är en svarta tavlan. It Balance Board har en speciell beläggning och kan därför användas som en tavla. En låda med krita ingår.

produktinformation:
  • Mått (LxBxH): 81 cm x 23 cm x 18 cm
  • Vikt: 3,3 kg
  • Material: björkved från tyskt ursprung
  • Maximal lastkapacitet: 220 kg
  • Lämplig för inomhus och utomhus
  • Inkl. en låda med krita
  • Ålder: från 1 1/2 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Kinderfeets ® Balance Board svarta tavlan, grå
1010 kr