KidsBo-barn glider VIVA natur / vit
Variant:
  • KidsBo-barn glider VIVA natur / vit
  • KidsBo barn glider VIVA natur

Pris
3485 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298636

EAN: 4260525050102

KidsBo-barn glider VIVA natur / vit
Texten har översatts automatiskt.
Din egen trärutschbana - rörelse och kul för små världsupptäckare -
Knappast någon annan lekutrustning utövar en sådan fascination för barn som bilden. De kan ockupera sig med det i timmar i slutet och kan inte få tillräckligt med att låta vinden blåsa runt näsorna när de glider ner. Att klättra på ett mål på egen hand, låta sig falla och glida ner till ett nytt äventyr är det bästa för små upptäckare i världen och det är exakt vad de upplever med träglaset VIVA.

Det finns en annan aspekt det är viktigt för föräldrar: både klättring på glidbanan och själva glidbanan tränar småbarns känsla av balans och motorik. Barnens bild uppfyller den lilla äventyrarnas naturliga lust att flytta på ett varierat och mycket underhållande sätt. Så det är inte bara roligt, det hjälper också att träna barnens förmågor och främjar deras utveckling.

Det naturliga materialet som används - i kombination med färgen vit om så önskas - och den vackra designdesignen gör bilden till en mycket speciell möbler i alla hem. Det övertygar med högsta kvalitet och bästa utförande, flera limt äkta björkved ger robusthet, stabilitet och livslängd. De använda färgerna är salivsäkra, giftfria och lämpliga för barn.

Varje detalj är noggrant genomtänkt. Säkerhet är högsta prioritet. Sliden är lutningsbeständig och det finns inga vassa hörn och kanter där de små kan skada sig själva. Två steg, som är utformade så att barnet kan kliva på dem med hela foten, säkerställer en behaglig upp- och nedstigning. Den ergonomiska ledstången gör det lättare för barn att klättra på plattformen och ger dem ytterligare stabilitet och säkerhet. För föräldrar gör ledstången det enkelt att flytta bilden från ett rum till ett annat, eller kanske till och med ut i trädgården när vädret är fint och torrt. Ungefär 114 cm lång glidyta med sina höga sidoväggar gör att barn kan glida ner säkert så att ingenting står i vägen för lyckligt glidande kul.

Barnens glid finns i flera färgkombinationer. Dess dimensioner: ca. 148 längd x 69 cm höjd och 48 cm bredd. Sliden kan enkelt monteras med det medföljande verktyget (insex- och 18 skruvar) i några steg. Vikt ca 16 kg.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 148 x 69 x 48 cm
  • Färg: grön, röd
  • Material: plast
  • Max. bärvikt: 60 kg
  • Ålder: Från 2 år

Uppmärksamhetsfärg!
Låt aldrig barnet leka med denna artikel utan övervakning.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: KidsBo-barn glider VIVA natur / vit
5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

KidsBo-barn glider VIVA natur / vit
KidsBo-barn glider VIVA natur / vit
3485 kr