Kids Concept ® Tandringringkanin, rosa

Kids Concept ® Tandringringkanin, rosa


Variant:
  • Kids Concept ® Tandringringkanin, rosa
  • Kids Concept ® Tandringar ringar, beige

Pris
149 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291002

EAN: 7340028729709

Kids Concept ® Tandringringkanin, rosa
Texten har översatts automatiskt.
Tandringarnas kanin från Kids Concept är unik - precis som ditt barn. Tandringen gjordes i en liten fabrik i Lettland. Det är tillverkat av hyra naturmaterial: linne, lönnved och fyllt med majsfibrer och en cellulosaplan. När det trycks ner gör det en mjuk rasling. Ögon och näsa är broderade för hand med kärlek.

Varan kan tvättas i maskin och få raket på en luftig plats. Linnegarn har långa raka fibrer med en slät yta, vilket resulterar i ett tyg som är otroligt andbart. Fibrernas jämnhet hjälper tyget att avvisa smuts - och ger det naturliga antibakteriella och allergivänliga egenskaper. Lintyg är starkt och hållbart - perfekt för en babyleksak.

produktinformation:
  • Mått (LxBxH): 19 x 10 x 5 cm
  • Skötselanvisningar: Maskintvätt vid 40 ?
  • Ålder: från födseln

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Kids Concept ® Tandringringkanin, rosa
149 kr