❤ 7x mer babypoints ❤
❤ 7x mer babypoints ❤
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
KAPLA Byggstenar - TomTecT 190 låda

KAPLA Byggstenar - TomTecT 190 låda


Pris
561 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A293077

EAN: 3760250690037

KAPLA Byggstenar - TomTecT 190 låda
Texten har översatts automatiskt.
Med ett enda element utan anslutnings- eller fästelement kan ändlösa tredimensionella strukturer skapas. Universal-spelet introducerar barnet för geometri, fysik, teknik och matematik och sensibiliserar samtidigt KAPLA barnets vision för former och volymer, konst och skulptur Performance. KAPLA är ett matematiskt spel, ett spel för reflektion, det kräver såväl logik som fantasi. Det främjar kreativt tänkande, stöder utvecklingen av finmotorik, färdighet och känslan av koordinering.

Barnet kan KAPLA gå på den kreativa processen att bygga ensam eller tillsammans med andra. På så sätt väljer den sin egen svårighetsnivå och utvecklar tekniker som den behöver för sina designintentioner. Disciplin är lika viktig som fantasi. Social och muntlig kommunikation stöds av spelet. Konstruktionerna kommenteras, presenteras, diskuteras under byggfasen och rollspel kan också utvecklas. KAPLA är ett gränslöst spel och erbjuder möjligheter och utmaningar för alla åldrar. Äldre barn skapar mer komplexa strukturer, som kräver en större framsyn i tänkande och manuell färdighet. Spelet utvecklas vidare tillsammans med barnet och gör det möjligt att överskrida gränserna för sina egna förmågor och material.

90 träkomponenter, 30 stora gångjärnklämmor, 30 små gångjärnsklämmor, 40 dubbla klämmor

produktinformation:
  • Material: tallskog
  • I ett praktiskt trähus
  • Från 36 månader
Heads up!
Inte lämpligt för barn under tre års ålder. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

KAPLA Byggstenar - TomTecT 190 låda
561 kr