HUDORA® Shuffleboard Compact 71475
Pris
687 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-7 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A264403

EAN: 4005998714768

HUDORA® Shuffleboard Compact 71475
Ensam, med en kompis eller med hela familjen: ett roligt spel med mycket omväxling. HUDORA-Shuffleboard Compact har fyra olika spelmöjligheter. Spelstenar med kullager. Enkel att använda hemma eller i trädgården tack vare det kompakta formatet.

Detaljer:
  • Spelbräda av MDF
  • Mått: ca. 113 x 32,5 x 3,5 cm
  • Mått ca. 105 x 24 cm
  • Dubbelsidig spelbräda
  • Spelstenar med kullager
  • Från 5 år
OBS!
Används endast under uppsikt av en vuxen. Skaderisk. Det är ingen småbarnleksak.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Hudora

Hudora - så blir utomhuslek ännu roligare

Med alla de smidiga och stabila fordonen från Hudora så kommer barn snabbt att märka hur roligt det kan vara att vara ute i den friska luften. Hudora har produkter för alla åldrar. Redan de allra minsta kan upptäcka världen med en springcykel. För de lite större barnen så finns sparkcyklar, skateboards, inlines och studsmattor. I sortimentet hittar du även gungor, drakar, skridskor och mycket mer!

Våra bästsäljare

HUDORA® Shuffleboard Compact 71475
687 kr