HUDORA® Rullskridskor Skates Black Glamour

HUDORA® Rullskridskor Skates Black Glamour


Storleksguide
  • HUDORA® Rullskridskor Skates Silver Glamour

Pris
589 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A254805

HUDORA® Rullskridskor Skates Black Glamour
HUDORA Roller Skates Black Glamour är en klassiker i läcker retro-look. Dessa är perfekt för discodans eller för en avslappnande eftermiddag i parken. Rullskridskor som dessa har funnits sedan 80-talet. De är tillverkade av konstläder och har en bekväm sula och förstärkt vid tår och häl. Detta gör att de sitter extra bra.

Hudora erbjuder många olika rullskridskor i många olika färger och storlekar. Dessa är även utrustad med hjul av Polyurethan (High Rebound) samt även utrustade med ABEC 7 kullager. De står på en stöttålig ram av Aluminium. HUDORA Roller Skates Silver Glamour finns att köpa i storlekarna 36-42. HUDORA Roller Skates Candy-Stripes finns att köpa i storlekarna 36-42.

Detaljer:
  • Mjuk sko av konstläder.
  • Stöttåligt PP-High-Impact Chassis med Aluminium Truck
  • Gjutna PU-hjul, High-Rebound, 82A
  • Storlek: 58 x 33 mm
  • ABEC 7 Kullager
  • Smarta stoppare av PU
  • Bekväm innersula
  • Häl och framdel är förstärkta.

OBS!
Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Hudora

Hudora - så blir utomhuslek ännu roligare

Med alla de smidiga och stabila fordonen från Hudora så kommer barn snabbt att märka hur roligt det kan vara att vara ute i den friska luften. Hudora har produkter för alla åldrar. Redan de allra minsta kan upptäcka världen med en springcykel. För de lite större barnen så finns sparkcyklar, skateboards, inlines och studsmattor. I sortimentet hittar du även gungor, drakar, skridskor och mycket mer!
HUDORA® Rullskridskor Skates Black Glamour
589 kr
Toppmärken