HUDORA® Gunga
Pris
280 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A295489

EAN: 4005998854167

HUDORA® Gunga
Gitter swing av naturligt lövved. De 8 säkerhetsstängerna och säkerhetsbältet erbjuder speciellt skydd. Vita, väderbeständig rep inkl. stålring och justeringsögel för fästning på lämpligt ställning. Gängan är höjdjusterbar på linorna från 135 till 200 cm.

produktdetaljer:
  • Sitsyta (längd x bredd): ca. 30 x 30 cm
  • Höjdjusterbart rep: från 135 till 200 cm
  • 8 Säkerhetsstänger och säkerhetsbälte
  • Inklusive fästring av stål och justeringsögla
  • Material: lövved
  • Max. användarvikt: 25 kg
  • Ålder: från 12 månader

Observera!
Använd endast under direkt vuxenövervakning! Används inte för barn över 36 månader.
Endast för hushållsbruk. Endast för utomhusbruk.

Observera att färgen på kulorna kan avvika från bilden. Dessa är antingen röda eller gula. Det är inte möjligt att välja färg.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Hudora

Hudora - så blir utomhuslek ännu roligare

Med alla de smidiga och stabila fordonen från Hudora så kommer barn snabbt att märka hur roligt det kan vara att vara ute i den friska luften. Hudora har produkter för alla åldrar. Redan de allra minsta kan upptäcka världen med en springcykel. För de lite större barnen så finns sparkcyklar, skateboards, inlines och studsmattor. I sortimentet hittar du även gungor, drakar, skridskor och mycket mer!

Våra bästsäljare

HUDORA® Gunga
280 kr