HUDORA® Barnstudsmatta Safety, 65611

HUDORA® Barnstudsmatta Safety, 65611


Pris
1179 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A264393

HUDORA® Barnstudsmatta Safety, 65611
Är en studsmatta bara något för trädgården? Absolut inte!
Nu kan baranen hoppa både i regn och snöoväder. Hoppa säkert - hela året om. Säker och snygg studsmatta.

Minst sagt säker: Utåtvinklade fötter för ännu bättre stabilitet. Trattformat säkerhetsnät för mer rörelsefrihet. Elastiskt Rebound-rep som ett mjukare hopp för ledernas skull. Extra bred vadderad skyddskant. För små barn upp till 25 kg.

Detaljer:
  • Mått: 140 x 140 x 190 cm
  • Studsmatta med skyddsnät
  • Barnvänlig
  • Mjuk kant
  • Upp till 25 kg

OBS!
Inte lämplig för barn under 36 månader. Innehåller smådelar, Skaderisk. Endast en person åt gången. Endast lämplig för privat användning. Endast avsedd för privat bruk. Observera den maximala belastningen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Hudora

Hudora - så blir utomhuslek ännu roligare

Med alla de smidiga och stabila fordonen från Hudora så kommer barn snabbt att märka hur roligt det kan vara att vara ute i den friska luften. Hudora har produkter för alla åldrar. Redan de allra minsta kan upptäcka världen med en springcykel. För de lite större barnen så finns sparkcyklar, skateboards, inlines och studsmattor. I sortimentet hittar du även gungor, drakar, skridskor och mycket mer!

Våra bästsäljare

HUDORA® Barnstudsmatta Safety, 65611
1179 kr
Toppmärken