Hubelino® Kulbana XL (246 delar)

Hubelino® Kulbana XL (246 delar)


Pris
1722 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A270529

EAN: 4250331440440

Hubelino® Kulbana XL (246 delar)
Kulbanan bjuder på enorm hastighet med magnetiska kanoner och nöjet av att bygga ihop det här kulbanesystemet. Tack vare de fyra medföljande kanonerna är den här bygglådan perfekt för att låta sig fascineras av magnetismen och upptäcka kinetisk energi samtidigt som spännande konstruktioner utvecklas. Med det här kittet kan du kombinera många spännande tricks genom att kombinera tunnelsystem och olika banor.

Alla komponenter i Kulbana XL set är kompatibla med vanliga komponenter från andra tillverkare och kan därför kombineras på ett kreativt sätt med dina befintliga byggstenar och temavärldar. Liksom alla produkter från Hubelinos , tillverkas kulspårset XL i Tyskland enligt de högsta kvalitetsstandarderna.

Detaljer:
  • 213 Byggklossar
  • Innehåll: 4 x Kanoner, 84 x Spårdelar, 144 x Konstruktionsdelar, 2 x Grundplattor, 12 x Kulor, 1 x Bruksanvisning
  • Från 8 år.
  • 100% kombinerbar med byggklossar från andra tillverkare.
  • Tillverkad av högkvalitativ ABS-plast
  • Tillverkad i Tyskland

OBS!
Inte lämplig för barn under 8 år. Innehåller smådelar.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Hubelino® Kulbana XL (246 delar)
1722 kr