» Familjebonus: 10% rabatt «
» Familjebonus: 10% rabatt «
Kopiera koden:
JB123067
00
tim
00
min
00
sek
Rabattvillkori
howa® Lekbord
Pris
915 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A260256

EAN: 4027914060018

howa® Lekbord
Lekbordet "Little World" från Howa bjuder in till spännande lek med mycket att upptäcka. Det stabila lekbordet är tillverkat av trä och lackerad med barnsäkra färger. Det har utvecklats för att barnet ska lära genom att leka. Lekbordet erbjuder många olika möjligheter för att främja barnets motoriska förmågor samt det logiska tänkandet.

Lekbordet har många olika funktioner: Motorikbana med havsvärld som främjar motoriken. Utöver det har den en plocklåda som gör att barn kan lära sig känna igen och kombinera olika färger, former, bilder och siffror. Lekbordet har även en xylofon som främjar barnets musikaliska sinne.

Detaljer:
  • Mått: 34 x 45 x 34 cm
  • Från 12 månader.

Varning!
Inte lämplig för barn under 12 månader.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

howa® Lekbord
915 kr