howa ® Kulspår inklusive 6 rullande element

howa ® Kulspår inklusive 6 rullande element


Pris
735 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A293227

EAN: 4027914060179

howa ® Kulspår inklusive 6 rullande element
Texten har översatts automatiskt.
Ut ur vägen!

Nu startar loppet med bollens howa-spår. Detta hålls helt och hållet i Design en undervattensvärld. Barn kan skicka en sjöstjärna, en fisk, färgglada bollar, en bubblabubbla och ett undervattensfordon till start.

Genom att plocka upp och lägga ner träelementen utbildar de små specifikt sina motoriska färdigheter och ögon- handkoordination. Även de olika färgade bollarna och de olika rullande elementen ger mycket kul att upptäcka. Deltagare som inte skickas in i loppet för tillfället kan läggas ned på toppen av marmorloppet. De små kan se det vilda loppet på fyrstegsspåret genom de roliga bubblorna. Rullspåret är ett optiskt högt ljus i varje barns rum på grund av den moderna e Design med vackra pastellfärger. Träbollspåret är målad med barn -beständiga färger och överensstämmer med den europeiska säkerhetsstandarden EN71.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 68 x 48 x 14 cm
  • är utrustad med 6 färgkoordinerade rullelement
  • Ålder: från 12 månader
Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 12 månader. Använd under direkt vuxenövervakning.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

howa ® Kulspår inklusive 6 rullande element
735 kr