Hoppediz Baby Carrier Bondolino Plus Popeline One Size Grey Melange

Hoppediz Baby Carrier Bondolino Plus Popeline One Size Grey Melange



Pris
1272 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A272718

EAN: 4250431349988

Hoppediz Baby Carrier Bondolino Plus Popeline One Size Grey Melange
Texten har översatts automatiskt.
"Bondolino® är den ergonomiska komfortbåren från start upp till en maxvikt på 20 kg. Du kan använda Bondolino® som en mage eller ryggbår.

De steg-för-steg-instruktioner som följer med alla Bondolino® visar hur man binder vår Bondolino®. Du kan också beställa bärinstruktionerna separat. Dessutom levereras varje Bondolino® med ett styrkors för axelremmarna.


Specialfunktioner i Bondolino® Plus One Size ""Popeline"":
  • Bondolino® ""Popeline"" är gjord av vackert poplin-tyg, som är 100% bomull. Den ergonomiskt formade bärväskan anpassar sig till barnet och bärarens kropp. Så här bär du ditt barn nära din kropp i Bondolino®.
  • Dessutom har Bondolino® en mycket bred bro mellan benen. Denna breda bar stöder rätt spädbarnshållning hos ditt barn i Bondolino® och främjar därmed en sund höftutveckling. Det förhindrar att barnbenen sjunker på ett fysiologiskt sätt både i buken och på ryggstödet. Den breddade knappen på bryggan garanterar rätt spridning-squat-hållning även för äldre barn.
  • Bondolino® kräver inte en nyfödd insats och växer med barnet
  • Bondolino® kännetecknas genom dess extremt enkla hantering i många vardagsliv och livssituationer och är snabb att binda. Detta inspirerar särskilt fäderna!
  • Med sina breda, vadderade remmar anpassar sig Bondolino® perfekt till axel- och nackområdet. Det erbjuder en trevlig bärkomfort utan att trycka eller förhindra och är därför väldigt ryggskyddande för dig - även med tyngre spädbarn och längre bär!
  • Bondolino® har inga hårda spännen, tryckknappar eller snäppfästen och är mycket lik en sele i dess bärkomfort och flexibilitet. Men det är mycket lättare att använda.
  • Bondolino®: s användarvänlighet och optimerade designdesign vädjar också till föräldrar som tycker att en sele är för komplicerad och / eller för alternativ.
  • Praktiska detaljer som en liten ficka på axelremmen. Vi påpekar uttryckligen att denna väska inte är avsedd för en mobiltelefon.
  • Varje Bondolino® levereras med en matchande färglagringsväska gratis.

Uppmärksamhet:
Se alltid till att kardborrebanden i höftbältet och huven är stängda under tvätt och ligger exakt ovanpå varandra. Använd inte tygmjukgörare. Bondolino® får under inga omständigheter spinnas eller torkas i en torktumlare vid 1000 varv eller mer. Om du inte uppfyller dessa krav garanteras inte kardborrebandets hållbarhet. Placera inte ditt barn i Bondolino® förrän du har sett till att kardborrbandet är exakt ovanpå varandra, ordentligt pressat och hållt under spänning.


Material & amp Care:
  • Yttre tyg: 100% bomull, vävt tvärelastiskt, testat för skadliga ämnen
  • stoppning benutskärningar: 100% polyester vadd
  • Bälten: Polyuretan
  • Kardborrfästen: 100% polyamid
  • Tvättbar upp till 40 ° C
"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Hoppediz

Hoppediz

Det år 1999 grundade företaget Hoppediz strävar efter att erbjuda bärselar, bärsjalar samt tillbehör till ett familjevänligt pris. Det var då familjen Hoppediz väntade tillökning som de märkte att inga bärselar på marknaden levde upp till deras förväntningar. Därför bestämde sig föräldrarna att utveckla bärsele som uppfyllde både deras och barnets behov.

Hoppediz säljer bara gediget testade produkter som tillverkats med ett stort hjärta och mycket möda.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Hoppediz Baby Carrier Bondolino Plus Popeline One Size Grey Melange
4.5
180 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 133
 
4 Stjärnor
| 31
 
3 Stjärnor
| 10
 
2 Stjärnor
| 4
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Hoppediz Baby Carrier Bondolino Plus Popeline One Size Grey Melange
Hoppediz Baby Carrier Bondolino Plus Popeline One Size Grey Melange
1272 kr