15% på bilbarnstolar i outlet 🚗
15% på bilbarnstolar i outlet 🚗
Kopiera rabattkod:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabattkod
HOBEA-Germany dopdräkt Paul 5-delad grå
Storleksguide
Variant:
  • HOBEA Dopdräkt Elias 5-delad mörkgrå
  • HOBEA-Germany dopdräkt Paul 5-delad grå

Pris
879 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A276573

HOBEA-Germany dopdräkt Paul 5-delad grå
Texten har översatts automatiskt.
"Dopdräkten ""Paul"" för pojkar - bestående av byxor, jacka (= jacka) med armbågsplåster, skjorta, fluga och skjutlock är särskilt bekväm och elastisk. Detta innebär att ditt barn inte är begränsat till att leka och boltra sig och kan delta fritt och aktivt i den festliga och speciella dagen.
I en bekväm dräkt för pojkar känns din lilla älskling snygg, avslappnad och cool. Om det blir varmare på dagen eller festen tar slut, ta bara av dig jackan och ta av dig: Din lilla är redan klädd luftig.

Byxorna och jackan är gjorda av en vacker, elastiskt, ljusgrått tyg. Kostymbyxan har två små knappar och insydda elastiska band. Knapparna med en ljusbrun söm och de tillgängliga elastiska banden gör det enkelt att ta på och av kostymbyxorna snabbt.
Kostymjackan kan också enkelt stängas och öppnas igen med de två eleganta knapparna. Det finns två små fickor på vänster och höger sida av jackans främre del. Jackfickorna är dessutom försedda med bruna applikationer, som också finns på armbågarna i matchande färger som en lapp.
Med de bruna armbågsplåstren, fickorna och de markerade bruna knapparna på jackans ärmar är speciella accenter inställda och pojkedräkten har så många blickfångare.

Den eleganta och ändå avslappnade långärmade vit skjorta passar bra med den moderna sv-grå, bruna barndräkten. Den lilla blågrå fluga och den grå kepsen avrundar den festliga dräkten för dop och andra festligheter och säkerställer det perfekta utseendet.

Produktdetaljer:
  • Material: 80% bomull, 20% polyester
  • tvättbar vid 30 ° C
  • Tillverkad i EU
"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: HOBEA-Germany dopdräkt Paul 5-delad grå
5
9 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

HOBEA-Germany dopdräkt Paul 5-delad grå
HOBEA-Germany dopdräkt Paul 5-delad grå
879 kr