30% via appen | 25% via nätet
30% via appen | 25% via nätet
Endast idag:
RABATTKOD PÅ MODE!
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
HEVEA-napp - Naturgummi / Shitake Grey / lämplig för käkarna / Star & Moon (från 3 månader)

HEVEA-napp - Naturgummi / Shitake Grey / lämplig för käkarna / Star & Moon (från 3 månader)Pris
90 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A295127

EAN: 5710087413314

HEVEA-napp - Naturgummi / Shitake Grey / lämplig för käkarna / Star & Moon (från 3 månader)
Texten har översatts automatiskt.
Världsnyhet - HEVEA har utvecklat de första färgade, plastfria soberna gjorda av naturgummi! HEVEA går mode! Med förändrade färgkollektioner kommer HEVEA att sätta nya standarder när det gäller trend. Nappens färgval finner sin inspiration i naturen. Färgskuggan Shiitake Grey är inspirerad av varma jordtoner. Nappen är fri från skadliga ämnen och biologiskt nedbrytbart, eftersom det är av rent vegetabiliskt ursprung, tillverkat av naturgummi och färgat med naturliga pigment.

Den ortodontiskt korrekta spenen är idealisk för känsliga tandkött och små växande tänder. Nappen är silkeslen och mjuk mot barnets hud och tänder, men ändå resistent. Det kan enkelt rengöras i varmt vatten och är särskilt hygieniskt på grund av den sömlösa designen.

HEVEA är inte bara ett varumärke, utan står också för en inställning, hur vi vill lämna vårt fingeravtryck på denna värld. Ett fingeravtryck som visar att vi strävar efter att göra bättre, skapa en mer medveten väg och ta hand om planeten som vi lämnar efter för våra barn.

Placera den lugnande i kokande vatten för 5 minuter, låt den svalna och pressa ut återstående vatten. Detta är för att säkerställa hygien.

Produktinformation:
 • Material: 100% naturgummi
 • Bra för barnet, bra för miljön
 • Stort urval av trendiga färger
 • Unik design ventilationshål
 • Vegan och 100% fri från plast
 • Hygienisk på grund av sömlös design - förhindrar bakteriebildning
 • Ergonomisk fjärilsform - lämnar plats för näsa och haka
 • Mjukt material skyddar mot märken
 • Hållbart, miljövänligt, producerat med högt socialt ansvar
 • FSC-certifierat förpackningsmaterial
 • Utan konstgjorda tillsatser eller färgämnen
 • Rengöring: dopp inte ned i söta ämnen eller mediciner. Utsätt inte dem för direkt solljus eller nära en värmekälla. Sterilisera inte. Rengör före användning. Rengör enligt anvisningarna i en steriliseringslösning för babyflaskor. Rengör för hand eller i speciellt utformad utrustning. Inte lämpligt för mikrovågor eller diskmaskiner. Förvara på en torr och ren plats (helst i en sluten behållare).
 • Ålder: från 3 månader

Uppmärksamhet
Kontrollera före varje användning. Dra nappen i alla riktningar. Kasta den omedelbart vid det första tecknet på skador eller defekter. Använd endast speciella nappremmar (enligt EN 12586). Fäst aldrig andra remmar eller snören på en lugn, ditt barn kan kvela sig själv med dem.
Nappen kan inte sväljas och är utformad för att göra det. Ta bort den försiktigt och så försiktigt som möjligt från ditt barns mun.
Några barn är allergiska mot naturgummilatex. Se därför för allergiska reaktioner och sluta använda den lugnande om allergiska reaktioner inträffar under eller efter användning.
Observera! Hevea Soothers är tillverkade av 100% naturgummilatex, som blir mörkare med tiden.
Ändra lugnet efter en till två månaders användning av hygieniska och säkerhetsskäl.

Tillbehör

Pris
53 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

HEVEA-napp - Naturgummi / Shitake Grey / lämplig för käkarna / Star & Moon (från 3 månader)
90 kr