Upptäck din överraskning! ☼
Upptäck din överraskning! ☼
Hämta rabattkod
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
HESS Gunga de Luxe
Pris
380 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A247083

HESS Gunga de Luxe
Upp och ner! Att gunga är nästan som att flyga. Att ha en egen gunga är väl något som alla har drömt om. Gungan är universal och fungerar att montera på de flesta typer av gungställningar. Gunga förbindrar även rörelse och känsla samtidigt som koordinationen och balansen tränas.Detaljer:
  • Material: trä
  • Från 12 månader
OBS!
Får endast användas under uppsikt av en vuxen. Du bör regelbundet kontrollera att alla delar är intakta. Krokar som gungan hänger i måste vara konstruerade så att repet oavsiktligt inte lossnar dvs bara böjda minst i 540 grader.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

HESS Gunga de Luxe
380 kr
Toppmärken