Rabattkoder för sommarstarten 🌞
Rabattkoder för sommarstarten 🌞
Endast idag
Hämta din rabattkod
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
Herobility Tandring rävgrå
Variant:
  • Herobility Tandring rävgrå
  • Herobility Tandring älgblått

Pris
76 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A265182

EAN: 7350004050482

Herobility Tandring rävgrå
Texten har översatts automatiskt.
Herobility söta maskot har blivit roliga tandringar! Den ergonomiska designen gör dem mjuka för ditt barns mun och tänder. The Hero Teethe r teething ring är lätt att hålla för ditt barn. Här är ett tips: Lägg till hjälte Teethe ri det geriatriska skåpet för en kort tid för att stärka ditt uthyrda tänder i växeln.

Rolig design
Din baby kommer att uppskatta formen av sin tandkörning under lång tid. Strukturer på tandkörningen är spännande för ett nytt barn, och när förmågan att uppleva världen ökar kan de söta maskoterna utvecklas till lekfulla vänner.

Beroligande för ömt tandkött
När barn biter kan babyens tandkött vara kliande eller smärtsamt. När barnet Herobility tuggar på en av tandkörningarna, masserar det ömma tandköttet. Detta lindrar smärtan och hjälper igenom hela tandläkningsperioden.

Säker och hygienisk
Tandringen har klaratest för att säkerställa att det är en säker leksak för ditt barn. Tack vare den fasta designen i ett stycke är det lätt att hålla ren. Den medicinska silikonen är hygienisk och allergivänlig. Samtidigt är det perfekt mjukt att massera tandköttet på bästa möjliga sätt.

produktinformation:
  • Mjuk konsistens
  • Medicinskt utvärderad silikon
  • Rolig design
  • Allergivänlig
  • Säker och hygienisk

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Herobility Tandring rävgrå
Herobility Tandring rävgrå
76 kr