Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

hauck Säkerhetsgrind Auto Close'n Stop vit inklusive 9 cm förlängning
Tillfälligt slutsåld

hauck Säkerhetsgrind Auto Close'n Stop vit inklusive 9 cm förlängning


Pris
706 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A231463

hauck Säkerhetsgrind Auto Close'n Stop vit inklusive 9 cm förlängning
Säkerhetsgrinden har en praktisk funktion som gör att den stänger sig själv. Den har en patenterad magnetförslutning och en indikator som gör att du kan känna dig säker. Grinden kan monteras i en trappa eller en dörr med en bredd på 75-80 cm. Säkerhetsgrinden spänns enkelt fast och kräver inga verktyg och behöver inte borras samt kan enkelt öppnas med en hand.

Metallgrinden är lätt att montera genom att trycka fast den mellan två väggar eller dörrkarmar.

Som komplettering finns förlängningar på 9 och 21 cm att köpa till separat. Så har du följande möjligheter:
  • Grind utan förlängning: 75 - 80 cm
  • Grind + Förlängning 9 cm: 84 - 89 cm
  • Grind + Förlängning 9 + 9 cm: 93 - 98 cm
  • Grind + Förlängning 21 cm: 96 - 101 cm
  • Grind + Förlängning 21 + 9 cm: 105 - 110 cm
  • Grind + Förlängning 21 + 21 cm: 117 - 122 cm

OBS!
Säkerhetsgrinden justerar sig själv.

Säkerhetsgrind med en metallförlängning som passar Hauck Open'n Stop och Wood Lock Safety Gate Förlängningsdelen monteras enkelt direkt på grinden.


Är ditt räcke runt eller ovalt med en diameter på upp till 10 cm? Så kan du nämligen montera Hauck Open'n Stop och Wood Lock Safety Gate med hjälp av förlängningsdelar på 9 och/eller 21 cm samt y-spindlar som finns att köpa separat.

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Hauck

Hauck - komfort för barn och föräldrar

Det tyska märket Hauck har nästan 100 års erfarenhet när det kommer till att göra barn och föräldrars vardag säkrare. Säkerhet är högsta prioritet hos Hauck, vilket har gjort att märket under de senaste åren även uppmärksammats internationellt.

Fempunkstbälte, säkerhetstestade bromsar och enastående kvalitet är några faktorer som gör Hauck så populärt bland småbarnsföräldrar. Utöver detta garanterar de mångsidiga funktionerna på Haucks barnvagnar maximal komfort för dig och ditt barn.

Våra bästsäljare

Toppmärken