hauck Resesäng Play N Relax SQ Mickey Cool Vibes

hauck Resesäng Play N Relax SQ Mickey Cool Vibes


  • hauck Resesäng Play N Relax SQ Forest Fun
  • hauck Resesäng Play N Relax SQ Mickey Classic

1000 kr
Pris
869 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Du sparar
131 kr-13%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A249516

hauck Resesäng Play N Relax SQ Mickey Cool Vibes
Kan användas vid alla tillfällen. Fungerar som lekhage, resesäng, andrasäng och lekplats. Resesängen är extra stabil och är en praktisk mobil lösning för att göra det enklare när ni är på resande fot. Resesängen har en praktisk konisk form som gör den mer stabil och mer tippsäker. För att underlätta för dig så är den hopfällbar och blir därmed särskilt kompakt.

Produktdetaljer:
  • Mått: 90 x 90 cm
  • Kan även användas som lekhage.
  • Perfekt när det är dags för sömn och avkoppling.
  • Praktiskt tittfönster
  • Kan enkelt fällas ihop och byggas upp.
  • Transportväska ingår i leveransen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Hauck

Hauck - komfort för barn och föräldrar

Det tyska märket Hauck har nästan 100 års erfarenhet när det kommer till att göra barn och föräldrars vardag säkrare. Säkerhet är högsta prioritet hos Hauck, vilket har gjort att märket under de senaste åren även uppmärksammats internationellt.

Fempunkstbälte, säkerhetstestade bromsar och enastående kvalitet är några faktorer som gör Hauck så populärt bland småbarnsföräldrar. Utöver detta garanterar de mångsidiga funktionerna på Haucks barnvagnar maximal komfort för dig och ditt barn.

Våra bästsäljare

hauck Resesäng Play N Relax SQ Mickey Cool Vibes
1000 kr
869 kr
Toppmärken