hauck iPro Base Black
Pris
1499 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A265310

hauck iPro Base Black
En bas för två bilbarnstolar - den perfekt lösningen På iPro Base kan du montera babyskyddet iPro Baby och bilbarnstolen i Pro Kids.
Ipro Base kan monteras i fordon med isofix-fäste eller med I-size. Här använder du bilens isofixfästen. Så snart som indikatorn visar grön är den korrekt monterad. Stödbenet är justerbart på höjden och lossas upp med en hand. När du monterat den på bilens botten låser den sig automatiskt. Här visas även en grön indikator som bekräftar när den är korrekt monterad.

Samma gäller när du monterar babyskyddet/bilbarnstolen på basen. Du kan montera både babyskyddet och bilbarnstolen med hjälp av en easy-slide-funktion. Särskilda bältesguider visar när den är korrekt monterad. Färgindikatorer visar även när den är korrekt fastspänd. För att ta lös bilbarnstolen behöver du bara trycka på en knapp.

Produktdetaljer:
  • 1 bas för två stolar: iPro Baby och iPro Kids
  • IPro Base kan användas både med isofix och säten med i-size.
  • Färgindikatorer visar när den är korrekt fastmonterad.
  • Det är bar att montera stolen på basen.
  • Lätt att flytta mellan fordon.
Tekniska specifikationer:
  • Vikt Base 8,5 kg
  • Mått bas: 34 x 63 x 32 cm

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Hauck

Hauck - komfort för barn och föräldrar

Det tyska märket Hauck har nästan 100 års erfarenhet när det kommer till att göra barn och föräldrars vardag säkrare. Säkerhet är högsta prioritet hos Hauck, vilket har gjort att märket under de senaste åren även uppmärksammats internationellt.

Fempunkstbälte, säkerhetstestade bromsar och enastående kvalitet är några faktorer som gör Hauck så populärt bland småbarnsföräldrar. Utöver detta garanterar de mångsidiga funktionerna på Haucks barnvagnar maximal komfort för dig och ditt barn.

Våra bästsäljare

hauck iPro Base Black
1499 kr
Toppmärken