HAUCK Bilbarnstol Varioguard Plus, black/black

HAUCK Bilbarnstol Varioguard Plus, black/black


2699 kr
Pris 2391 kr Fri frakt!
Du sparar
308 kr (11%)
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A162624

HAUCK Bilbarnstol Varioguard Plus, black/black
Varioguard Plus- REBOARD Bilbarnstol (Grupp 0+/I) INKL. Isofix Bas
Monteringsmöjligheter i bilen: Kan monteras både bakåtvänd och framåtvänd. Monteras antingen med bilens trepunktsbälte eller isofix. I leveransen ingår även en extrarem som kan användas ifall du monteras den framåtvänd med bilens trepunktsbälte.


Varioguard Plus är ytterst flexibel och erbjuder modernaste teknik och högsta säkerhet.
Varioguard Plus har till skillnad från andra bilbarnstolar i grupp 0 en fempunktssele.

Varioguards Isofixbas kan monteras i bilen med stödfoten och direkt med bilens Isofixbeslag. Om bilen saknar isofixfästen kan basen även monteras med bilens trepunktssele.

Varioguard är lämplig från födseln. Monteras på basen i några enklare handvändningar. Genom att använda sig av bilens ISOFIX-fästern kan Varioguard Plus monteras bakåtvänd från födseln upp till 18 kg. När barnet väger 9 kg finns det även möjlighet att ändra färdriktningen - helt utefter vad du och ditt barn känner är bäst.

När Varioguard Plus monteras med bilens trepunktssele går den använda som bakåtvänd bilbarnstol upp till att barnet väger 13 kg. När barnet väger mellan 9-13 kg så måste den vändas framåt.

Stolens vinkel kan justeras i tre olika lägen. Huvudstödet erbjuder optimal sidokollisionsskydd. Varioguard Plus - en av de mest flexibla bilbarnstolarna som finns på marknaden.

Egenskaper:
• Justerbar i 7 olika höjdlägen.
• 3 olika sittlägen
• 5-punktssele
• Extended Side Protection System ESP
• Isofix
• Memory Foam
• Andningsaktiva tyger
• Avtvättbar
• Kan monteras i alla fordon med trepunktsbälte
• 0-18 kg
• Lämplig för att åka bältad bakåtvänd från 0-13kg, Grupp 0+
• Bältad framåtvänd: 9 - 18 kg

Mått och vikt:
50 x 41 x 72 cm

Vikt basenhet: 6.55 kg
Vikt: 8.40 kg
Sittytans bredd: 28 cm
Komplett vikt: 14.85 kg

I leveransen ingår:
Varioguard Bilbarnstol inkl. Isofix-Bas samt monteringsband för montering utan isofix.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Hauck

Hauck - komfort för barn och föräldrar

Det tyska märket Hauck har nästan 100 års erfarenhet när det kommer till att göra barn och föräldrars vardag säkrare. Säkerhet är högsta prioritet hos Hauck, vilket har gjort att märket under de senaste åren även uppmärksammats internationellt.

Fempunkstbälte, säkerhetstestade bromsar och enastående kvalitet är några faktorer som gör Hauck så populärt bland småbarnsföräldrar. Utöver detta garanterar de mångsidiga funktionerna på Haucks barnvagnar maximal komfort för dig och ditt barn.

HAUCK Bilbarnstol Varioguard Plus, black/black
2699 kr
2391 kr
Toppmärken