hauck Bilbarnstol iPro Kids Lunar
Variant:
 • hauck Bilbarnstol iPro Kids Lunar
 • hauck Bilbarnstol iPro Kids Caviar

Rek. pris¹
1999 kr
Pris
1939 kr
Fri frakt!
Du sparar
60 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A265309

EAN: 4007923614181

hauck Bilbarnstol iPro Kids Lunar
Bilbarnstol iPro Kids har utvecklats enligt den senaste i-sizenormen R 129. Bilbarnstolen är lämplig för barn från 40-105 cm. Det innebär att barnet kan åka bakåtvänt fram tills en längd på 105 cm har uppnåtts. När barnet är 76 cm så går bilbarnstolen även använda framåtvänd. Den har ett stort innermått och kan användas under en lång tid. Ipro Kids är en del av iPro-serien vilket består av iPro Base, Ipro Kids och iPro Baby.

Bilbarnstolen har ett fempunktsbälte samt unika energiabsorberande material som skyddar vid en frontal- eller sidokrock. Den effekten förstärks även tack vare ett modulärt sidokollisionssystem. Materialen som används skyddar särskilt kring huvud, nacke, bröst och bäcken. Den är även stålförstärkt på insidan.

Bilbarnstolen kan endast användas i kombination med basen Ipro Base som finns att köpa separat. Isofixbasen kan även monteras med ett stödben i bilen samt bilens isofix-fästen. På den här basen kan du även montera babyskyddet iPro.

Ipro Kids består av högkvalitativa tyger som bidrar till trygghet och säkerhet. Du kan även justera ryggstödet i fyra olika lägen. Nackstödet kan justeras i 6 olika lägen Samtidigt som anpassas höjden på bältet. Bilbarnstolen levereras med ett avtagbart spädbarnsinlägg och en tvådelad sittdyna.

Produktdetaljer:
 • i-Size bilbarnstol för barn från 40-105 cm.
 • Nackstöd som kan justeras i sex lägen (Inklusive bältessystem)
 • Ryggstödet kan justeras i fyra lägen.
 • Kan användas framåtvänd från att barnet är 76 cm.
 • Sidokollisionsskydd för högsta säkerhet.
 • Högklassig elastisk klädsel
 • Monteras i kombination med Ipro Base.
 • Stort innermått för lång användningstid.
Tekniska specifikationer:
 • Vikt bilbarnstol: 8,9 kg
 • Mått bilbarnstol: 52 x 72 x 44 cm
 • Sittytans bredd: 34 cm

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Hauck

Hauck - komfort för barn och föräldrar

Det tyska märket Hauck har nästan 100 års erfarenhet när det kommer till att göra barn och föräldrars vardag säkrare. Säkerhet är högsta prioritet hos Hauck, vilket har gjort att märket under de senaste åren även uppmärksammats internationellt.

Fempunkstbälte, säkerhetstestade bromsar och enastående kvalitet är några faktorer som gör Hauck så populärt bland småbarnsföräldrar. Utöver detta garanterar de mångsidiga funktionerna på Haucks barnvagnar maximal komfort för dig och ditt barn.

Våra bästsäljare

hauck Bilbarnstol iPro Kids Lunar
Rek. pris¹ 1999 kr
1939 kr