❤ 10x mer babypoints ❤
❤ 10x mer babypoints ❤
Bara idag
00
tim
00
min
00
sek
hauck Babyskydd iPro Baby Set Denim inkl. Base

hauck Babyskydd iPro Baby Set Denim inkl. Base


Variant:
 • hauck Babyskydd iPro Baby Set Denim inkl. Base
 • hauck Babyskydd iPro Baby Set Caviar inkl. Base

Pris
2999 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A273341

EAN: 4007923614211

hauck Babyskydd iPro Baby Set Denim inkl. Base
Setet består av babyskyddet iPro Baby och iPro Bas. Babyskyddet iPro baby har utvecklats enligt den senaste i-sizenormen R 129. Babyskyddet är lämplig för bebisar från 40-85 cm. Den kan kombineras med iPro Base samt barnvagnsmodellerna: Apollo, Apollo Duo, Saturn R och Saturn R Duo. På basen kan du sedan montera en bilbarnstol när barnet blivit lite äldre. Alternativt kan den användas på andra barnvagnsmodeller som har fästen för Maxi Cosis babyskydd.

Babyskyddet har ett modulärt sidokollisionssystem där olika typer av energiabsorberande material används. Det ger extra bra skydd kring huvudet, nacken, brösten och kring bäckenet.
Material med goda andningsegenskaper. Babsykyddet har ett integrerat trepunktsbälte som kan justeras på höjden. Sidovadderingarna kan även användas individuellt samt tas av. Det har även ett tvådelat spädbarnsinlägg där sittdelen kan tas bort och så använder du endast huvuddelen. iPro baby väger lite och är lätt att bära. Det är utrustat med ett handtag av Aluminium.

Babyskyddet kan monteras i bilen med trepunktsbälte. Utöver det går den kombinera med iPro Base som finns att köpa separat. Ipro Base kan monteras i fordon med isofix-fäste eller med I-size.

Här kan du enkelt montera iPro Baby med hjälp av en Easy-Slide-funktion. Särskilda bältesguider visar när den är korrekt monterad. Färgindikatorer visar även när den är korrekt fastspänd. För att ta lös bilbarnstolen behöver du bara trycka på en knapp.

Tips!
Mix & Match Modulsystem. Genom att använda ipro Baby tillsammans med basenheten kan du sedan använda samma bas när du byter till en bilbarnstol.
iPro Baby är även en perfekt komplettering till Hauck Apollo / Apollo Duo och Saturn R / Saturn R Duo. När du kombinerar babyskyddet med chassit på vagnen blir det till ett smart Shop'n Drive System. Du kan enkelt ta av babyskyddet med en hand. Så kan bebisen sova vidare när den blir buren från eller till bilen.

Produktdetaljer:
 • Set med iPro Baby + iPro Base som även är kompatibel med iPro Kids.
 • i-Size babyskydd för bebisar från 40-85 cm.
 • Sidokollisionsskydd för högsta säkerhet.
 • Färgindikatorer visar när den är korrekt fastmonterad.
 • Kompatibel med Hauck Apollo och Saturn R utan adapter.
 • Kan användas under en lång tid.
 • Med hjälp av adapter kan den kombineras med barnvagnsmodeller från andra tillverkare.
 • Monteras med bilens trepunktsbälte eller iPro Bas.
Tekniska specifikationer:
 • Vikt babyskydd: 5 kg
 • Mått babyskydd: 62 x 66 x 43 cm
 • Sittytans bredd: 25
 • Basens vikt: 8,5 kg
 • Basens mått: 34 x 63 x 32 cm

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Hauck

Hauck - komfort för barn och föräldrar

Det tyska märket Hauck har nästan 100 års erfarenhet när det kommer till att göra barn och föräldrars vardag säkrare. Säkerhet är högsta prioritet hos Hauck, vilket har gjort att märket under de senaste åren även uppmärksammats internationellt.

Fempunkstbälte, säkerhetstestade bromsar och enastående kvalitet är några faktorer som gör Hauck så populärt bland småbarnsföräldrar. Utöver detta garanterar de mångsidiga funktionerna på Haucks barnvagnar maximal komfort för dig och ditt barn.

Våra bästsäljare

hauck Babyskydd iPro Baby Set Denim inkl. Base
2999 kr