hauck Babyskydd iPro Baby Caviar
 • hauck Babyskydd iPro Baby Denim
 • hauck Babyskydd iPro Baby Lunar

Rek. pris¹
1799 kr
Pris
1610 kr
Fri frakt!
Du sparar
189 kr-11%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A265266

EAN: 4007923614136

hauck Babyskydd iPro Baby Caviar
Babyskyddet iPro baby har utvecklats enligt den senaste i-sizenormen R 129. Det är lämpligt för bebisar från 40-85 cm och kan därmed användas under en lång tid. Babyskyddet är en del av Ipro-serien från Hauck. Det innebär att du kan montera iPro baby och iPro Kids med samma bas. Du kan även kombinera babyskyddet med Haucks sittvagnsmodeller Apollo och Saturn R. Alternativt kan den användas på andra barnvagnsmodeller som har fästen för Maxi Cosis babyskydd.

Babyskyddet har ett modulärt sidokollisionssystem där olika typer av energiabsorberande material används. Det ger extra bra skydd kring huvudet, nacken, brösten och kring bäckenet.
Material med goda andningsegenskaper. Babsykyddet har ett integrerat trepunktsbälte som kan justeras på höjden. Sidovadderingarna kan även användas individuellt samt tas av. Det har även ett tvådelat spädbarnsinlägg där sittdelen kan tas bort och så använder du endast huvuddelen. iPro baby väger lite och är lätt att bära. Det är utrustat med ett handtag av Aluminium.

Babyskyddet kan monteras i bilen med trepunktsbälte. Utöver det går den kombinera med iPro Base som finns att köpa separat. Ipro Base kan monteras i fordon med isofix-fäste eller med I-size.

Tips!
Mix & Match Modulsystem. Genom att använda ipro Baby tillsammans med basenheten kan du sedan använda samma bas när du byter till en bilbarnstol.

iPro Baby är även en perfekt komplettering till Hauck Apollo / Apollo Duo och Saturn R / Saturn R Duo. När du kombinerar babyskyddet med chassit på vagnen blir det till ett smart Shop'n Drive System. Du kan enkelt ta av babyskyddet med en hand. Så kan bebisen sova vidare när den blir buren från eller till bilen.

Produktdetaljer:
 • i-Size babyskydd för bebisar från 40-85 cm.
 • Sidokollisionsskydd för högsta säkerhet.
 • Kan kombineras med iPro Base.
 • Går även montera med bilens trepunktsbälte (från födseln till 13 kg)
 • Kompatibel med Hauck Apollo och Saturn R utan adapter.
 • Med hjälp av adapter kan den kombineras med barnvagnsmodeller från andra tillverkare.
 • Stort innermått för lång användningstid.
 • Väger endast 5 kg.
Tekniska specifikationer:
 • Mått bilbarnstol: 62 x 66 x 43 cm
 • Sittytans bredd: 25

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Hauck

Hauck - komfort för barn och föräldrar

Det tyska märket Hauck har nästan 100 års erfarenhet när det kommer till att göra barn och föräldrars vardag säkrare. Säkerhet är högsta prioritet hos Hauck, vilket har gjort att märket under de senaste åren även uppmärksammats internationellt.

Fempunkstbälte, säkerhetstestade bromsar och enastående kvalitet är några faktorer som gör Hauck så populärt bland småbarnsföräldrar. Utöver detta garanterar de mångsidiga funktionerna på Haucks barnvagnar maximal komfort för dig och ditt barn.

Våra bästsäljare

hauck Babyskydd iPro Baby Caviar
Rek. pris¹ 1799 kr
1610 kr