10% i shoppen | 12% i appen
10% i shoppen | 12% i appen
Endast idag:
VÄLJ RABATTKOD
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Hape Inventor Set Deluxe
Tillfälligt slutsåld
Pris
461 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A296408

EAN: 6943478029064

Hape Inventor Set Deluxe
Texten har översatts automatiskt.
Med denna uppsättning kommer du att fördjupa din första kunskap om fysik. Inkluderar remskivor, propeller och en LED-lampa. Innehåller sju inspirationskort och är kompatibel med andra Junior uppfinnare-uppsättningar.

Spännande inlärningsväg: Presentera din lilla forskare och uppfinnare till den spännande världen av vetenskap och upptäckt med denna roliga och engagerande leksaksuppsättning! > Den 57-delade innovativa uppsättningen innehåller allt ditt barn behöver för att genomföra spännande experiment och ger timmar av nöje för barn i sitt hemlagade labb. Den här leksaksleken är designad speciellt för små händer och färdigheter.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 39,5 x 24 x 7 cm
  • Innehåll: 57 delar
  • Ålder: Från 4 år

Uppmärksamhetsfärg!
Risk för kvävning på grund av små delar. Lång sladd. fara för kvävning. inte för barn under 3 år. Gummibandet ska inte användas som katapult eller sele.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare