Hape glidande elefant Emma
Pris
577 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299668

EAN: 6943478026384

Hape glidande elefant Emma
Texten har översatts automatiskt.
Sliddjuret i söt elefantform bygger på en stabil träkonstruktion.
Elefantens Emma öron är gjorda av naturlig bomull, de stora hjulen möjliggör enkel rörelse på tysta hjul. Dessutom kan din älskling njuta av en liten gömställe för sina leksaker, eftersom Emmas öron är utrustade med fickor som säkert bär små skatter på stora resor.

Emma är lämplig för barn över 12 månader.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 63,6 x 33,2 x 39,3 cm
  • Material: trä, bomull,
  • Öron med små fickor för förvaring av små leksaker
  • Ålder: från 12 månader
Se upp!
Passar inte barn under 12 månader.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape glidande elefant Emma
577 kr