Hape Flygel, vit
Pris
2131 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A227463

EAN: 6943478019485

Hape Flygel, vit
Spännande elektronisk flygel med 30 stycken tangenter. Så blir det spännande att upptäcka sin musikaliska sida.

Detaljer:
 • Kräver 4 x AA- batterier (ingår inte)
 • Delar: 3
 • Mått: 50 x 52 x 60 cm
 • Vikt: 8,88 kg
 • Från 3 år.

 • Varning
  Inte lämplig för barn under tre år. Kvävningsrisk. Måste byggas upp av en vuxen. Ta bort förpackningen innan barnet får leka med prasselduken.

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  HAPE

  Hape

  Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

  Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

  Våra bästsäljare

  Hape Flygel, vit
  2131 kr