Hape Drakborg
899 kr
Pris
804 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Du sparar
95 kr-11%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A241371

EAN: 6943478021624

Hape Drakborg
Med den här borgen kan du uppleva en fantastisk värld med vikingar, trollkarlar m.m.

Detaljer:
  • Mått: L: 87 W 25, H: 53cm
  • Material: Trä, färg på vattenbas
  • Antal delar: 17
  • Ålder: Från 3 år.
OBS!
Före första användning måste alla delar som ej är av trä, torkas av. Får endast användas som leksaker. Ej lämpliga att använda tillsammans med riktiga livsmedel eller en riktig spis/ugn.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape Drakborg
899 kr
804 kr