Hape äventyrsvagn
Pris
288 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A294706

EAN: 6943478029736

Hape äventyrsvagn
Texten har översatts automatiskt.
Nästa campingäventyr med picknick, surfing, BBQ och till och med hängglidning väntar - i en husbil med dockor och tillbehör!

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 31 x 14,5 x 17 cm
  • Antal delar: 23
  • Skötselanvisningar: rengör med en fuktig trasa
  • Vikt: 1 kg
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Passar inte för barn under 3 år. Små delar. Risk för kvävning

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape äventyrsvagn
288 kr