15% på barnvagnar & mer ☀️
15% på barnvagnar & mer ☀️
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
haakaa® Förvaringsbehållare Generation 3 160ml peach

haakaa® Förvaringsbehållare Generation 3 160ml peach


Pris
305 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343927

EAN: 9420060201833

haakaa® Förvaringsbehållare Generation 3 160ml peach
Texten har översatts automatiskt.
Haakaa silikonförvaringsbehållare (160 ml) är perfekt för förvaring av bröstmjölk, vätskor och mellanmål eller för att ta med sig mat på språng!
Den är helt lufttät, vilket håller maten fräsch och bevarar bröstmjölkens goda egenskaper som är så viktiga för våra växande barn.
Silikonförvaringsbehållaren är kompatibel med alla redskap i Generation 3-serien. Med en enkel vridning kan du växla mellan alla de olika Generation 3-tillbehören. Med hjälp av bröstkorken kan du ta ut bröstmjölk direkt i förvaringsbehållaren, med sugkoppen kan du förvandla behållaren till en flaska, med matningsskeden kan du ge ditt barn sin första gröt och med drickflaskan kan du hjälpa ditt barn att dricka självständigt och långsamt övergå till en vanlig kopp.


Rengöring och skötsel

Rengör efter varje användning. Haakaa rekommenderar att du rengör Haakaas silikonprodukter för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Sterilisera Haakaas silikonprodukter efter varje användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd. Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Använd produkten endast för det avsedda ändamålet och under uppsikt av en vuxen.

Produktinformation
  • Tillverkad av högkvalitativ silikon av livsmedelskvalitet, PPSU och giftfri PP.
  • Kompatibel med alla Gen. 3-fästen/tillbehör
  • Tätt förseglad med vridbart lock
  • Säker ställning tack vare den höga diametern (ingen tömning) och enkel rengöring.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Förvaringsbehållare Generation 3 160ml peach
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Förvaringsbehållare Generation 3 160ml peach
haakaa® Förvaringsbehållare Generation 3 160ml peach
305 kr