GEUTHER Adapter för Högstolen Tamino och Babysittern Rocco

GEUTHER Adapter för Högstolen Tamino och Babysittern Rocco


Pris
128 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A056410

EAN: 4010221065753

GEUTHER Adapter för Högstolen Tamino och Babysittern Rocco
Adapter för Högstol Tamino och Baby Wippe Rocco

FRÅN "GEUTHER"

Medan många andra höga barnstolar bara tar plats när barnen redan kan sitta så tar Tamino gärna god hand även om dom allra minsta. Våran högstol Tamino förenar sig med Babysittern Rocco och tar babyn säkert upp till ögonhöjd.
Med ett par enkla handgrepp och helt utan verktyg så kan Taminos ryggstöd enkelt tas bort och den utvecklade adaptern fästes på högstolens armstöd och vips så klickas rocco enkelt fast, efter det att det undre chassit tagits lös per knapptryck. På så vis är Tamino och Rocco ett vinnande lag som erbjuder högsta säkerhet.

. Ibland gungar Rocco, iblandär gungfunktionen låst och ibland kan Rocco fästas på Högstolen Tamino: Även här gäller maximal säkerhet - helt utan verktyg, endast med ett knapptryck.

I leveransen ingår INTE högstolen Tamino eller Babysittern Rocco.!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

GEUTHER Adapter för Högstolen Tamino och Babysittern Rocco
128 kr