gb Bilbarnstol Everna-Fix Sweet Pinkgb Bilbarnstol Everna-Fix Sweet Pink
Variant:
  • gb Bilbarnstol Everna-Fix Sweet Pink
  • gb Bilbarnstol Everna-Fix Laguna Blue/turquoise
  • gb Bilbarnstol Everna-Fix Rose Red
  • gb Bilbarnstol Everna-Fix Night Blue
  • +2

Pris
2648 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A274098

EAN: 4058511586700

gb Bilbarnstol Everna-Fix Sweet Pink
Växer med barnet!
Tiden går och barn växer snabbare än man tror. GB Everna-Fix är en bilbarnstol som växer med barnet från 9 månader - 12 år. Det är en bilbarnstol som uppfyller högsta kvalitet: Den kombinerar form med funktionalitet och garanterar säkerhet och en bra hållning. Everna-Fix är således en perfekt kombination av säkerhet, design och funktionalitet.

Växer med barnet
Den erbjuder en perfekt passform för att passa barn från 9 månader - 12 år. När barnet väger mellan 9-18 kg så sitter det säkert med fempunktsbälte. Från 18 kg (ca 105 cm) används fordonets trepunktsbälte. Everna-Fix kombinerar form och funktion för att erbjuda högsta möjliga säkerhet.

Patenterat justerbart nackstöd
Det innovativa och patenterade nackstödet förhindrar att barnets huvud ska falla framåt när det sover. Den här ovanliga säkerhetsteknologin bidrar till att barnets huvud stannar i en säkerhetszon vilket är särskilt viktigt vid händelse av en sidokollision.

Energireduceringsteknologi
Energireduceringsteknologin skyddar barnet i händelse av en frontalkrock. Den visionära säkerhetsteknologin reducerar belasdtningen mot halsen samtidigt som risken för att skadas reduceras med upp till ca 20%.

Integrerat LSP-system
Det integrerade linjära sidokollisionssystemet är en väsentlig del av Everna-Fix säkerhetsegenskaper. LSP-systemet bidrar till ett säkert skydd om ni skulle råka ut för en sidokollision vilket reducerar kraften som uppstår med ca 25%.

Förankringsband med installationskontroll
Everna-Fix är utrustad med förankringsband med installationskontroll. I kombination med Isofix-systemet skyddar den mot att bilbarnstolen ska rotera. Båda funktioner erbjuder en visuell varning samtidigt som förankringsbandet ger ifrån sig en akustisk varning när det inte är installerat eller inte korrekt monterat. Det bidrar till korrekt användning.

Bältessystemkontroll
Bältessystemkontrollen bidrar till att bilbarnstolen används korrekt för barnet. Allteftersom barnet växer och du anpassar nackstödet har det effekten att du skiftar från fempunktsbälte till trepunktsbälte när tiden är inne.

Viloläge
Du kan enkelt justera ryggstödet med en hand. Funktionen ger maximal komfort för barn och föräldrar.

Energiabsorberande skal
Det energiabsorberande skalet fungerar i kombination med det integrerade LSP-systemet för att absorbera kraften som uppstår och därmed leda den bort från barnet.

Luftcirkulationssystem
Det integrerade luftcirkulationssystemet låter luften cirkulera fritt under klädseln.

Tekniska specifikationer:
  • Mått: (Längd x Bredd x Höjd): 58 x 44 x 82 cm
  • Vikt: 12,4 kg
  • Lämplig för: 9 - 36 kg, ålder: från 9 månader - 12 år.
  • Skötsel: Skötsel: tvättas i 30 grader.
  • Inklusive Isofix-fästen

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare

gb Bilbarnstol Everna-Fix Sweet Pink
2648 kr