10% på barnvagnar och mer* ☀️
10% på barnvagnar och mer* ☀️
kopiera koden här:
UTE17503
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
fillikid Skötryggsäck Zürich  svart
Pris
512 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A250330

EAN: 9120080986221

fillikid Skötryggsäck Zürich svart
Den nya skötryggsäcken från Fillikid är mer än bara praktisk. Den är utrustad med många inner- och ytterfickor och har gott om utrymme. Du kan enkelt fästa den på en barnvagn.

Tekniska specifikationer:
  • Mått: 48 x 27 x 14 cm
  • Material: Polyester

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Fillikid

Fillikid – för små hjältar

Familjeföretaget Fillikid grundades av trebarnspappan Georg Fill år 1993 med målet att stötta föräldrar med bra och prisvärda produkter för att göra vardagen med barn enklare. I årtionden har de utvecklat och producerat produkter för spädbarn och småbarn som är säkra och praktiska. Samtidigt som de övertygar med högkvalitativa material och kärleksfull design. Deras fokus är på våra små hjältars behov.

I sortimentet finner du både produkter för när ni är på resande fot som barnvagnar, åkpåsar, resesängar, bärselar, bilbarnstolar och skötväskor, men även allt du behöver för hemmet. Sidosängar, lekhagar, bäddtextilier, babygym och barnstolar är ett par kategorier som Fillikid har en självklar position i. Alla deras produkter utvecklas och testas vid företagets huvudkontor i Thalgau, Österrike och när det kommer till produktion förlitar de sig bara på de noggrant testade och modernaste produktionsanläggningarna.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fillikid Skötryggsäck Zürich svart
4.5
803 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 646
 
4 Stjärnor
| 115
 
3 Stjärnor
| 29
 
2 Stjärnor
| 8
 
1 Stjärna
| 5
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

fillikid Skötryggsäck Zürich  svart
fillikid Skötryggsäck Zürich svart
512 kr