fillikid Sjuksköterska och sidostödkudde skogsdjur rosa 190 cm

fillikid Sjuksköterska och sidostödkudde skogsdjur rosa 190 cmPris
293 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A301449

EAN: 9120094659524

fillikid Sjuksköterska och sidostödkudde skogsdjur rosa 190 cm
Texten har översatts automatiskt.
Under den spännande tiden med graviditet och amning är det viktigt för dig som mamma såväl som för din lilla skatt att ligga så behagligt och bekvämt som möjligt.

Därför är Fillikid amning och sidosovkudde en bra kombination.

Använd som sidokudde:

Vid den första användningen under graviditeten stöder kudden dig att sova på sidan och hjälper dig med övergången till en sidosovare om du normalt är van vid att sova på magen eller ryggen.

Kudden har fyllts speciellt med mjuka, ljudlösa och andningsbara ihåliga silikonfibrer så att det känns nästan som din vanliga kudde och inte ger några obehagliga ljud. eller prassla i sängen när du sover.

Du kan också använda kudden under graviditeten som en stöd- och positioneringskudde för att göra din vardag enklare, till exempel för att lägga upp benen eller för att stödja ryggen eller nacken medan läsning.

Använd som amningskudde:

När din lite solsken är född, du kan använda kudden som amningskudde och den stöder dig och din ergonomiska hållning när du ammar. Här var extra noggrann med att en stabil solid kropp skapas genom tillräcklig fyllning och du får därmed tillräckligt stöd. Dessutom säkerställer den ljudlösa ihåliga fiberfyllningen att din lilla älskling inte väcks av ruslande ljud när han somnar i dina armar efter amning. För att säkerställa att amningskudden håller sig på plats under amning kan du fixa den på plats med det praktiska kardborrfästet. Du kan också använda kardborrebandet för att göra kudden till ett mysigt bo för din baby där han känns skyddad och säker.

Om kardborrebandet inte behövs kan det enkelt fästas på matchande motsvarighet och gör det stör dig inte när du sover och kramar.

Ekologiskt hållbart producerat i EU.

Både det avtagbara locket och det inre locket är tillverkat av 100% bomull. Dessutom produceras hela kudden bara några hundra kilometer från österrikiska Fillikid för att hålla transportavstånden så korta som möjligt och för att säkerställa att de höga kvalitetsstandarderna upprätthålls. Fillikids kvalitetsstandarder är uppfyllda.

Naturligtvis kan du enkelt tvätta kudden i maskinen.

Produktdetaljer
  • Material: yttertyg och inneröverdrag: 100% bomull
  • Fyllning: silikoniserad polyester ihålig fiber
  • mått: 190 cm x 30 cm
  • fyllningsmängd: ca. 30 liter
  • Täckbar avtagbar och tvättbar upp till 40 ° C, fyllning tvättbar upp till 30 ° C

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

fillikid Sjuksköterska och sidostödkudde skogsdjur rosa 190 cm
293 kr