fillikid Mobil för resesäng Zoo djur

fillikid Mobil för resesäng Zoo djur


Pris
296 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A288652

EAN: 9120094655724

fillikid Mobil för resesäng Zoo djur
Texten har översatts automatiskt.
"Hjälper ditt barn att vila.

Ibland vill de små inte somna - de är fortfarande för upphetsade, har andra saker på sinet eller är bara inte trötta nog. Denna söta mobil från filikid ger underhållning och hjälper ditt barn att få vila på samma gång. Ditt barns uppmärksamhet fångas av tre färgglada lekfigurer som vänder sig i cirklar till den milda melodin ""God kväll, god natt"". De mjuka ljuden har en lugnande och samtidigt avslappnande effekt.

Din älskling är fascinerad av de söta djuren och melodin och glömmer allt annat runt honom och kan somna i lugn. Mobilen kan inte bara anslutas till resesängen. Den kan också fästas på en extra säng och barnsäng eller båda.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 40 x 40 x 45 cm
  • Material: polypropylen och tyg
  • Med 3 färgglada spelbitar (apa, elefant, giraff)
  • Med jukebox
  • Enkeltmontering
  • Montering: öppning upp till 4 cm
  • Lämplig för alla leksaker och barnsängar, sido- och resesängar
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Mobiler är inte Leksaker! Mobil tjänar endast för optisk stimulering. Mobilen måste alltid vara fästas utom räckhåll för barnet på grund av risk för kvävning av små delar som kan sväljas."

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

fillikid Mobil för resesäng Zoo djur
fillikid Mobil för resesäng Zoo djur
296 kr