👗 20% RABATT PÅ MODE 👕
👗 20% RABATT PÅ MODE 👕
Kopiera rabattkoden:
FASH5016
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

fillikid Bilspegel med LED svart
Tillfälligt slutsåld
Pris
244 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A290838

EAN: 9120094657742

fillikid Bilspegel med LED svart
Texten har översatts automatiskt.
Säkerhet på varje resa.

Särskilt under de första dagarna vill föräldrarna inte släppa ut sina småbarn en minut. Med denna bilspegel från fillikid kan du också hålla ögonkontakt med ditt barn vid ratten och därmed alltid ha allt under kontroll. Du kan alltid se vad ditt barn gör och titta på trafiken på samma gång för att hålla risken för olyckor till ett minimum.

För att kunna se allt på natten har spegeln ett LED-ljus som enkelt kan styras med en fjärrkontroll. Med den praktiska 360 ° kulkopplingen på baksidan av spegeln kan den justeras individuellt efter dina önskemål. Spegelns montering är mycket enkel. Lägg de två fästbanden runt nackstödet och dra åt dem - och spegeln är monterad!

Produktdetaljer:
  • Mycket stabilt plasthölje och obrytbart akrylglas garanterar maximalt säkerhet
  • Konvexformad
  • Med LED-lampa
Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd) : 31 x 20 cm
  • Material: ABS + akryl

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare