fillikid Barnstol för grupp 2/3 Mörkgrå

fillikid Barnstol för grupp 2/3 Mörkgrå


Variant:
 • fillikid Barnstol för grupp 2/3 Mörkgrå
 • fillikid Barnstol för grupp 2/3 Ljusgrå

Pris
862 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A307208

EAN: 9120110460240

fillikid Barnstol för grupp 2/3 Mörkgrå
Texten har översatts automatiskt.
Speciellt för dina barn vill du bara det bästa och när det gäller den vanliga bilresan bör det inte saknas säkerhet och komfort. Det är därför vi har utvecklat den nya gruppen 2 + 3 bilbarnstol för dig och din älskling. Barnsätet kan enkelt och säkert monteras i din bil med Isofix-fäste.

Säkerhet: Dess ergonomiskt formade sidokollisionsskydd av absorberande material och det höjdjusterbara nackstödet är inte bara behagligt bekväma utan ger också bästa möjliga skydd och stora säkerhetsreserver vid sidokollision. Tack vare Isofix-fästet är sätet direkt anslutet till kupén och är därmed säkert fäst vid en olycka.

Komfort: Tack vare det höjdjusterbara nackstödet skyddas ditt barns huvud inte alltid säkert utan erbjuder också en underbar plats att luta sig mot under en tupplur. Det breda, behagligt formade sitsskalet ger en bekväm yta att vila på, även på långa resor, och det väl vadderade skyddet av tekniskt material gör varje resa till ett nöje. Sätet är snabbt och enkelt att installera tack vare Isofix monteringssystem. Den enkla remstyrningen gör resten för enkel installation.

Funktionell och långvarig: Tack vare dess mångsidiga justeringsalternativ kan du använda sätet från ca. 3 år till ca. 12 år. (15 kg till 36 kg) Mot slutet av användningsperioden kan sätet också enkelt delas upp och användas som en ren sätesstol. Det avtagbara och 30 graders tvättbara locket hjälper till om Cookie Monster var en gång för ivrig.

Produktdetaljer:
 • Grupp 2 + 3
 • Fällbar Isofix-hållare
 • Höjdjusterbart nackstöd
 • Testad ECE R44 / 04
 • Kan omvandlas till en bältessäte
 • Klassisk design
Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 46 x 45 x 78 cm
 • Vikt: 0,4 kg
 • Täcka tvättas vid 30

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare

fillikid Barnstol för grupp 2/3 Mörkgrå
fillikid Barnstol för grupp 2/3 Mörkgrå
862 kr