fehn® Loopy & Lotta Nackstöd Giraff

fehn® Loopy & Lotta Nackstöd Giraff


  • FEHN Monkey Donkey Nackstöd/Nackkudde Apa
  • FEHN Monkey Donkey Nackstöd/Nackkudde Åsna
  • fehn® Loopy & Lotta Nackstöd Flodhäst
  • FEHN Mini Nackstöd Bi - Garden Dreams

Pris
146 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-6 vardagar

Produkter ur serien:fehn Loopy & Lotta

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A273642

EAN: 4001998059267

fehn® Loopy & Lotta Nackstöd Giraff
Fehn tillverkar leksaker för både bebisar och lite äldre barn. I sortimentet hittar du underbart produkter som babygym, babymobiler, skallror, speldosor och mycket mer. De kommer i en fin och läcker design som tilltalar både barn och föräldrar. De finns att få i många olika varianter i olika utföranden. Företaget grundades 1949 av Arthur Fehn och är ett leksaksföretag med säte i Rödenthal som ligger i Franken, Tyskland. Företaget drivs nu i tredje generation. Fehn står för kvalitet, innovation och obegränsat med skoj! Produkterna är tillverkade med kärlek och bidrar till bebisens utvecvkling samtidigt som synen, hörseln och känseln främjas. Alla leksaker från Fehn är testade av oberoende testinstitut. Så kan du vara säker på att du köpt en produkt som du kan känna dig trygg med.


Detaljer:
  • Skallra
  • Mått: 23 x 20 cm
  • Tvättas i 30 °C.
  • Från 6 månader.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare

fehn® Loopy & Lotta Nackstöd Giraff
146 kr