fehn ® crackling tyg svan sjö

Pris
110 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produkter ur serien:fehn Schwanensee

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A287583

EAN: 4001998062618

fehn ® crackling tyg svan sjö
Texten har översatts automatiskt.
Aktivitet - Raschelduk för att hänga med spännande strukturer att ta & amp göra ljud - perfekt följeslagare för spädbarn och småbarn.

tiger Roligt hemma eller på vägen: Med den praktiska ringen kan den knasande tråden Swan från Swan Lake-kollektionen fästas på en barnvagn, barnvakt eller säng. De olika lekalternativen säkerställer gott humör överallt - raslande papper, skrikande och de många gripande elementen stimulerar nyfikenhet och främre barnets känsla av att gripa och röra såväl som finmotorik. Det smidiga materialet tillverkar av mjukt velour, tyg, plysch och den söta svanen Designen ger en koslig lek & amp utforskning, så att den knäckande trasan säkert kommer att bli en trogen följeslagare hemma eller när man reser.
Idealisk som present till födelse, dop eller som födelsedagspresent för spädbarn och småbarn.

produktdetaljer:
  • Med raslande papper och pipa
  • Ålder: från 0 månader
Tekniska detaljer:
  • Mått: (längd x höjd) 16 x 16 cm
  • Material: velour, plysch, tyg
  • Skötsel: Handtvätt

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

fehn ® crackling tyg svan sjö
110 kr