fehn® Aiko & Yuki Enhörning
Variant:
  • fehn® Aiko & Yuki Enhörning
  • fehn® Aiko & Yuki Enhörning

Pris
119 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produkter ur serien:fehn Aiko & Yuki

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A273286

EAN: 4001998057201

fehn® Aiko & Yuki Enhörning
Sweet Stars from Japan – Aiko, den söta enhörningsdamen och katten Yuki är ett äkta drömpar när det handlar om att vinna bebisens uppmärksamhet. Med regnbågsfärger, prickar och stjärnor så tar den en del av Japan direkt till barnets rum!

Fehn tillverkar leksaker för både bebisar och lite äldre barn. I sortimentet hittar du underbart produkter som babygym, babymobiler, skallror, speldosor och mycket mer. De kommer i en fin och läcker design som tilltalar både barn och föräldrar. De finns att få i många olika varianter i olika utföranden. Företaget grundades 1949 av Arthur Fehn och är ett leksaksföretag med säte i Rödenthal som ligger i Franken, Tyskland. Företaget drivs nu i tredje generation. Fehn står för kvalitet, innovation och obegränsat med skoj! Produkterna är tillverkade med kärlek och bidrar till bebisens utveckling samtidigt som synen, hörseln och känseln främjas. Alla leksaker från Fehn är testade av oberoende testinstitut. Så kan du vara säker på att du köpt en produkt som du kan känna dig trygg med.


Detaljer:
  • Idealisk som gåva.
  • Inklusive roliga prasselljud
  • Mått: 15 cm
  • Material: Plych, Velours, Tyg
  • Skötsel: Tvättas för hand.
  • Från 0 år.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

fehn® Aiko & Yuki Enhörning
fehn® Aiko & Yuki Enhörning
119 kr