Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

EXIT Pool Stone 300x76 cm med överdrag och filterpump, grå
Tillfälligt slutsåld

EXIT Pool Stone 300x76 cm med överdrag och filterpump, grå


Variant:

Pris
4813 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A269429

EAN: 8719874703475

EXIT Pool Stone 300x76 cm med överdrag och filterpump, grå
EXIT Pool Stone 300x76 är en kvadratisk pool med överdrag. Poolen levereras med en filterpump och drar snabbt blickarna till sig. Är du på jakt efter en tjusig pool till trädgården? Då bör du ta en titt på den här!

Ett uppfriskande bad i din pool!

Poolen har ett modernt mönster på sidoväggen och drar därmed åt sig blickarna. På insidan är den blå för att ge den riktiga sommarkänslan. Poolen från Exit är utrustad med en tredubblad vägg av PVC och Polyester. Filterpumpen som medföljer håller vattnet i rörelse för att förhindra att vattnet blir smutsigt. Filterpumpen kan monteras direkt vid poolen och med hjälp av filterpatroner.

Multifunktionellt poolöverdrag

Med överdraget från Exit behöver du aldrig oroa dig för oväder. Överdraget ser till att vattnet inte blir smutsigt samtidigt som det fungerar som en hållbar lösning för uppvärmning av vattnet tack vare att solen behåller kvar värmen under överdraget. Överdraget är lätt att öppna med en gångjärnsmekanism och är genomskinligt för att du alltid ska kunna se vad som händer. Njut i poolen oavsett väder.

En tjusig pool till trädgården

Det läckra mönstret ger poolen en unik utstrålning för att du alltid ska kunna njuta av ett dopp i trädgården. På insidan är den blå för att du uppnå den optimala sommarkänslan. Den smarta formen gör att det finns plats för flera stycken i poolen. Med poolen från Exit Toys blir det aldrig tråkigt!

Passande tillbehör

Till poolen finns en mängd optimala tillbehör att köpa till. T.ex markunderlag, överdrag, rengöringskit och mycket mer. I vårt sortiment hittar du även fler pooler med överdrag.

Detaljer:
  • Pool med filterpump och patroner.
  • Höjd: 220 cm
  • Diameter: ø320 cm
  • Vikt: 23 kg
  • Simyta: ca. 300 x 76 cm
  • Rekommenderat vattendjup: 70 cm
  • Volym: 4383 Liter
  • Maxantal personer: 4
  • Från 6 år.
I leveransen ingår:
Svart ram av stål ø300x76cm
Grå liner med kraftigt stenmönster
Poolöverdrag ø320cm
Inklusive filterpump med patroner
Inklusive liner reparationskit
Bruksanvisning till poolen
Bruksanvisning till överdrag
Bruksanvisning till pumpen

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare