Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

EXIT Panna-fält oval 795x488cm
Tillfälligt slutsåld

Pris
8094 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A308115

EAN: 8718469469406

EXIT Panna-fält oval 795x488cm
Texten har översatts automatiskt.
Redo för en omgång pannafotboll? Med det runda PANAN-fältet EXIT kan du förvandla vilken plats som helst till ett pannafält på nolltid. Du kan enkelt sätta ihop pannafältet och även förvara det snabbt efter spelet tack vare det specialutvecklade fästsystemet. Ramdelarna sätts i varandra istället för att skruvas ihop.

Även bra för fotbollsplanen eller skolgården
Ramen för EXIT Panna-fälten är galvaniserad och pulverlackerad och fodrad på insidan med svarta pvc-skydd, för ett starkt utseende och lång livslängd. Panna field van EXIT Toys kan användas på alla ytor, både hårda och mjuka. EXIT Panna-planen är inte bara lämplig för din egen trädgård utan också för fotbollsklubbar och skolor. I den runda Panna-arenan, med en diameter på nästan 5 meter, lär du dig på ett utmanande sätt att förbättra din fotbollsteknik så att du kan få ut det bästa av dig själv under fotbollstävlingar!

Produktinformation :
  • Mått (längd x bredd): ca. 795 x 488 cm
  • Höjd: 40 cm
  • Material: stål, PVC
  • Bearbetning: Galvaniserad och pulverlackerad
  • Ålder: Från 3 år
Ingår som standard:
  • 12 ramdelar med 2 integrerade fotbollsmål
  • Fästset

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Våra bästsäljare