Upptäck din överraskning! ☼
Upptäck din överraskning! ☼
Hämta rabattkod
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
EXIT Lekstuga Fantasia 300, röd

Pris
7057 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Speditionsartikel
Leveranstid: 5-10 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A248291

EXIT Lekstuga Fantasia 300, röd
Här kan alla barn känna sig som hemma. Du kommer bli begeistrad bara av att titta på lekstugan. Den roligt formade lekstugan står upphöjd på stolpar och har en kul rutschkana. Lekstugan består av förmonterade delar som är enkla att bygga ihop. Den har detaljer som en skorsten och en härlig form.

Hållbar lekstuga i trä

Trähuset är tillverkat av FSC®-certifierat cederträ (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Träslaget är naturligt motståndskraftig mot väder såsom regn och därför resistent mot röta. Träet är inte behandlat med ohälsosamma kemikalier och flisar inte. Cederträ är därför inte bara bra för naturen men också säkert för barnen.

Upplev ett äventyr

Som för alla lekstugor så finns det även tillbehör till EXIT Fantasia 300. Vad sägs om ett picknickset med pallar, blomlådor eller ett fågelhus?

Detaljer:
  • Rutschkana och räcke
  • 2 Takfönster
  • Maxbelastning: 100 kg
  • Material: Cederträ
Ingår i leveransen
Färdig byggsats för enkelt montage
Rutschkana
Beskrivning

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Våra bästsäljare

EXIT Lekstuga Fantasia 300, röd
7057 kr
Toppmärken