Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

EXIT Lekstuga Crooky 500, grå
Tillfälligt slutsåld
Pris
15141 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A248344

EAN: 8718469466597

EXIT Lekstuga Crooky 500, grå
Lekstugan Crooky 500 med varanda i färgen gråbeige är ett roligt blockhus med rutschkana där barnen kan leka många timmar. Trälekstugan står upphöjd på stolpar och tack vare den förmonterade panelen kan du enkelt och snabbt bygga ihop den. Crooky 500 med rutschkana har en naturlig utsrålning och en lekfull design med fönster, tak och dörr på sniskan.

Hållbar

Alla lekstugor från Exit Toys är vädertåliga och vattentäta och tillverkade av FSC-certifierat cederträ (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Träslaget är naturligt motståndskraftig mot väder såsom regn och därför resistent mot röta. Träet är inte behandlat med ohälsosamma kemikalier och flisar inte. Cederträ är därför inte bara bra för naturen utan också säker för barnen.

Inred precis hur du vill

Som för alla lekstugor så finns det även tillbehör till EXIT Crooky 500. Vad sägs om ett picknickset med pallar, safari-kritor eller ett fint rosa dekorationsset? Du kan inreda lekstugan precis som du vill!

Detaljer:
  • Med sandlåda och stor rutschkana
  • Vattentätt tak
  • Maxbelastning: 100 kg
  • Material: Cederträ
Ingår i leveransen
Färdig byggsats för enkel montage
Rutschkana
Sandlåda
Beskrivning

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Våra bästsäljare