EXIT Ground Level Supreme ø366cm - grå

EXIT Ground Level Supreme ø366cm - grå


  • EXIT Ground Level Supreme ø305cm - grå

Pris
6665 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Speditionsartikel
Leveranstid: 8-15 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A251398

EXIT Ground Level Supreme ø366cm - grå
EXIT Supreme Trampolin är en högkvalitativ studsmatta av toppkvalitet med ett högt kantskydd. För studsmattan behöver du bara gräva en grop i marken så att studsmattan sedan hamnar på marknivå. Så kan du som förälder känna dig trygg med att du inte behöver oroa dig för att barnet ska falla ner på marken.

Den har dubbelkoniska galvaniserade fjädrar på hela 21,6 cm vilket ger en hög hoppkomfort för högre hopp och således även en mjukare landning. Den har ett innovativt luftventilationssystem som gör att mattan har en mer öppen struktur för att utblåsning ska kunna ske via insidan av stoppningen samtidigt som barnet toppar. EXIT Toys Supreme har även en extra bred stoppning och en kant som är 44 cm bred och 4 cm tjock. För ännu mer säkerhet har man även sett till att barn inte kan komma åt fjädrarna med fötterna samtidigt som de hoppar på studsmattan.

Studsmattan är inte bara högkvalitativ utan den kan även användas under en väldigt lång tid. Kanten är UV-beständig, har en galvaniserad ram som även är pulverbelag och därav är risken för rost extremt låg. Exit Supreme - optimal hoppkomfort som är i en klass för sig.

Detaljer:
  • Modell: Nedgrävningsbar trampolin
  • Säkerhetsfunktion som gör att barn inte kan komma åt fjädrarna med fötterna medan de hoppar.
  • Material: PP Polypropylen
  • Höjd: 3 cm
  • Diameter: 366 cm
  • Vikt: 81 kg
  • Maxvikt: 110 kg
  • Från 3 år
Hoppduk
Kantskydd
72 galvaniserade fjädrar: 21,6 cm
8 metallfötter
Fjäderhakar

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Våra bästsäljare

EXIT Ground Level Supreme ø366cm - grå
6665 kr
Toppmärken