15% på leksaker i outlet 🚂
15% på leksaker i outlet 🚂
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
EverEarth® Stort leksakskök
Hållbar
EverEarth® Stort leksakskök
Pris
1432 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A281208

EAN: 6923619437576

EverEarth® Stort leksakskök
Texten har översatts automatiskt.
Det här eleganta lekköket garanterar lekglädje. Barnen kan ge fritt spelrum åt sin kreativitet, prova nya goda recept och lära sig genom lek. Leksaken är lämplig från 36 månader. Varje leksak genomgår de strängaste testerna och uppfyller den europeiska standarden EN71. Varje produkt i leksakssortimentet för småbarn Ever Earth är tillverkad av 100 % FSC-certifierat trä. Färgerna är vattenbaserade och 100 % säkra för ditt barn.

Denna produkt tränar följande inlärningsområden hos barn:
  • Tankeförmåga: Barnets logiska tänkande främjas genom att uppmuntra barnet att upptäcka mönster, symmetrier eller strukturer när det leker. Barnet börjar förstå hur saker och ting fungerar, vilket gör det till en av de bästa upplevelserna under leken.

  • Finmotorik: Den här leksaken förbättrar barnets känsel och grepp och utvecklar dess fingerfärdighet. Barnen får en känsla för fina rörelser och sina egna händer. Genom att pröva saker, utforska föremål och uppfatta med alla sinnen hjälper man barnet att utveckla sina sinnen på lång sikt.

  • Att känna igen former: Genom att leka med olika former och figurer uppmuntras barnets förståelse för former, samtidigt som det förbättrar sin rumsliga medvetenhet och sin finmotorik.

  • Samordning mellan hand och öga: Denna leksak främjar särskilt samordningen mellan hand och öga och bidrar på lång sikt till att utveckla barnets motoriska färdigheter och kroppsuppfattning. Den lär sig lekfullt att använda sina händer och fingrar på ett skickligare sätt.

  • Kreativitet och fantasi: Barn har en fruktbar fantasi. Genom leken får de nya möjligheter att uttrycka sin kreativitet och låta fantasin flöda fritt. Tack vare sina idéer och sin fantasi omformar barnen världen genom leken.

  • Problemlösning: Att möta svåra utmaningar när man leker hjälper barnen att hantera problem. Att lösa problem i vardagen blir också en barnlek för dem. Att klara av dessa utmaningar ökar självförtroendet och främjar inlärningsprocessen.

  • Bygg upp självförtroende: Genom att bidra med sina idéer utvecklar barnen en känsla av självkänsla. När de spelar ställer de sig själva inför uppgifter och utmaningar. Med varje utmaning som de klarar av stärks deras självförtroende. De lär sig att kommunicera med andra och stärker sina sociala färdigheter.

  • Sociala färdigheter: Att dela erfarenheter och ny kunskap med andra är särskilt viktigt för barns utveckling. Barn lär sig att lösa konflikter och förbättra sin verbala kommunikation genom lek. De engagerar sig i vardagliga observationer och roller och förbättrar sina sociala färdigheter.

  • Stimulera uppfattningar: Genom att aktivera de olika sinnena kan barnen stärka sin uppfattning redan i tidig ålder. Detta ger i sin tur nyfikna barn som är uppmärksamma på nya utmaningar.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 67,5 cm x 29,5 cm x 78 cm
  • material: bok
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Enskilda fästelement eller förpackningsdelar kan utgöra en kvävningsrisk för små barn.

Rengöringsanvisningar
Använd mild tvål och vatten samt en fuktig trasa för att rengöra leksaken. Fönsterrengöringsmedel eller slipmedel reppar ytan och skadar leksaken.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: EverEarth® Stort leksakskök
4.5
18 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

EverEarth® Stort leksakskök
EverEarth® Stort leksakskök
1432 kr