Etan Premium Gold 12 Combi Deluxe, 3,7 m Antracit/grå

Etan Premium Gold 12 Combi Deluxe, 3,7 m Antracit/grå


  • Etan Premium Gold 12 Combi Deluxe, 3,7 m Grön

9995 kr
Pris
9462 kr
Fri frakt!
Du sparar
533 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: ca. 13 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A212450

EAN: 8718226236302

Etan Premium Gold 12 Combi Deluxe, 3,7 m Antracit/grå
Om du söker efter en trampolin som har lite mer att erbjuda så är Premium Gold Combi Deluxe det rätta valet. Med extra tjock och stark kantskydd och en bemärkningsvärd återfjädring kan lätta och tunga hoppare ta ett glädjeskutt. Trampolinen erbjuder både säkerhet och rörelse ute i den friska luften. Ta bara av skorna så kan det roliga börja.

Lämplig för hela familjen.
Ställningen består av termiskt dubbelgalvaniserade stålrör. Kantskyddet är robust som ett lastbilskapell. Uppbyggnaden av Premium Gold Combi Deluxe är avklarat på några minuter. När man är två går det snabbare och enklare. För att förlänga trampolinens livstid kan man självklart montera ner den inför vintern. På andra sidan kan man använda trampolinen vid lägre temperatur också.

Sport är tråkigt? - inte med trampolinen - då är det kul!
Detta är en perfekt lekplats för ert barn som tar lite plats och som kan ställas var som helst i trädgården.

Säkerhet är A och O
Med vår kvalitativa Premim Trampolin har vi försökt att ta bort alla farorisker. Fjärdrarna är täckta, hoppmattan är exklusiv, säkerhetsnätet ingränsar ytan och ställningen är solid och slitstark. Rost ska naturligtvis inte vara något problem och skulle kantskyddet efter många års bruk behöva bytas ut så kan man självklart beställa detta i efterhand, precis som mycket annan utrustning.
Det finns ett brett sortiment med olika former, storlekar och kvalitet.

Detaljer:
  • Diameter hoppmatta: 3,7 m
  • Höjd: 270 cm
  • Material Ram: Stål
  • Kantstorlek: 410 x 30 cm
  • Kantmaterial: PVC
  • Rördiameter: 18 mm
  • Antal fjädrar: 80
  • Fjäderlängd: 22 cm
  • Maxbelastning 150 kg

Varning
Inte lämplig för barn under tre år. Endast lämplig för privat användning. Bör hållas under uppsyn av en vuxen vid användning. Använd endast i det fria. Bör endast av en person åt gången. Använd utan skor. Använd ej när hoppduken är våt. Töm fickor och händer innan användning. Hoppa alltid i mitten av duken. Dryck och mat får ej förtäras på trampolinen. Inga volter. Trampolinen måste byggas upp av en vuxen som också prövar funktionen vid första användningen. Får ej vara i närheten av eld. Nätet bör bytas ut vart trejde år. Observera anvisningarna i bruksanvisningen för underhåll och förvaring samt säker användning. Minst två meters avstånd från staket, murar, elektriska ledningar. Läs bruksanvisningen innan användning.


Våra bästsäljare

Etan Premium Gold 12 Combi Deluxe, 3,7 m Antracit/grå
9995 kr
9462 kr